(0)

Selecteer Regio

Bookmark and Share

Transitie, het nieuwe boek van Dirk Barrez

Dirk Barrez heeft een nieuw boek geschreven: Transitie. Dit is een boek voor ieder die geeft om de toekomst en de opbouw van duurzame leefsystemen."Transitie: onze welvaart van morgen" is vanaf heden te koop via Linx+.


Welvaart van morgen

Het is goed leven in de welvaartsstaten die vorige eeuw ontstonden. We kenden een sterke economische groei en ontwikkelden de nodige sociale intelligentie om de vruchten ervan te verdelen.

Dat goede leven loopt echter tegen de eindigheid van onze aarde aan. De klimaatverandering, de uitputting van grondstoffen, hongersnood, ongelijkheid, de falende economische markt, een afwezige overheid, oorlogen, de vluchtelingencrisis, ...

Op allerlei vlakken worden de grenzen van wat aarde, samenleving en democratie kunnen verdragen, in ijltempo doorboord. En zo belanden we in een wereld waarin het moeilijk en onaangenaam leven is.

Transitie

Zitten we gevangen in het perfecte dilemma waarbij het kiezen is tussen sociaal rechtvaardig zijn en de planeet opblazen, of ecologisch duurzaam zijn met miljarden mensen in armoede? In Transitie verdedigt Dirk Barrez van niet.

Er is een uitweg, op voorwaarde dat we snel omschakelen naar een betrouwbare, stabiele economie die welvaart voortbrengt met tot tien maal minder broeikasgassen en materiaalgebruik tegen 2050. Die transitie wordt op tal van vlakken een fantastische tocht en een fascinerende uitdaging.

Bestel het boek via Linx+

Je kan "Transitie" bestellen bij Linx+.
Vul hieronder het formulier in en schrijf €19,50 (18 euro boek+ 1,5 euro verzendkosten) over op
rekeningnummer BE79 8777 9643 0233 met vermelding "Boek - Transitie"

Contacteer ons gerust voor extra informatie via
info@linxplus.be of 02/289.01.81

Boek Transitie

Wat doen wij met je gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens alleen om u te informeren over Linx+ initiatieven. Wij bewaren uw gegevens zo lang als nodig.

U kunt uw toestemming op ieder moment intrekken

Wanneer u dit doet, verwijderen wij uw gegevens en ontvangt u geen informatie meer van ons.Velden met een * zijn verplicht

Terug Top